2007. június 27., szerda

Újhagymás - tárkonyos pulykaragu, Diétás zöldpaszuly, Mennyei narancsos kuglóf

Sütéshez-fõzéshez használj olívaolajat! Az olívaolaj fogyasztása jelentõsen csökkenti a mellrák kialakulásának kockázatát a benne lévõ E-vitaminnak köszönhetõen. Az alábbiakban egy ízes olívaolaj receptet szeretnénk veletek megosztani, amelyet nagyon sokféle ételhez: szendvicsekhez, salátákhoz, húsokhoz, egytálételekhez és tésztákhoz tudtok majd felhasználni.Nyári olívaolajAz olívaolaj minden ízt átvesz. Használd ki ezt a jó tulajdonságát! Friss bazsalikomot, petrezselymet, tárkonyt és egy kevés mentát turmixolj össze olívaolajjal, ízesítsd néhány csepp citromlével. Szûrd le az illatos, zöld folyadékot, töltsd üvegbe. Lehetõleg egy hét alatt használd fel.

Mai ajánlatunk:

Újhagymás - tárkonyos pulykaragu
- fehérjenapra

Diétás zöldpaszuly
- keményítõnapra

Mennyei narancsos kuglóf
- szénhidrátnapra

Nincsenek megjegyzések: